de Zomerartikelen

Aflevering uit de reeks van zomercolumns, in de stijl van zomergasten. Dit keer een fragment uit de film All of me, met vooral in de hoofdrol Steve Martin.

 

Een vrouw die te overlijden komt, wil dat haar geest in een paard belandt. (Tja, het is niet het verhaal waar het in deze aflevering om gaat..) Dit mislukt, haar geest komt te terecht in een man, Roger, gespeeld door Steve Martin. Zijn vertolking steelt de show. Hij is advocaat en zijn deel van zijn geest is slaapdronken als hij in de rechtbank iemand moet verdedigen. "Haar geest" probeert er wat van te maken, en dat is hilarisch om te zien. Voortdurend vrouwelijke bewegingen (de geest van de vrouw) die probeert de slapende man wakker te krijgen. Het is buitengewoon hilarisch, en vooral knap geacteerd.

 

Dit fragment wil ik zien.
De film is één en al klucht, ook de toiletscene (haar ogen zien tenslotte ook wat er van onder gebeurt..) is schitterend. Het verhaal is te zot voor woorden en daar maak ik verder ook geen woorden aan vuil, laat maar gauw komen mijn keuze fragment.

Nieuwe reacties

01.11 | 18:50

Mooi verhaal.

09.08 | 16:13

Een mooi verhaal. Ik vermoede al dat hij naar de Noordkaap ging. En ook gelukkig
dat de mist oploste

07.06 | 16:06

Het is een mooi verhaal, je waant je in Noorwegen

24.11 | 23:33

Ben al een tijdje op zoek naar het boek Heelal van Anwb.
Waar An ik dit boek nog vinden?