Boeken

Eind 2012 is mijn 2e boek verschenen getiteld "Woordenschat".

"Woordenschat" omvat een verzameling gedichten, die voornamelijk gaan over mijn 'coming out' , een belangrijke periode in mijn leven. De gedichten zijn persoonlijk van aard, en positief bedoeld. Mijn 'coming out' ervoer ik als spannend, maar ook inspirerend. (Pop)songteksten hielpen mij om mijn gevoel te verwoorden, bijvoorbeeld I'm coming out van Diana Ross.

 

De gedichten zijn geladeerd met een aantal andere teksten, o.m. over mijn huisdieren die ik heb gehad, een biografie, een bijzonder panorama, en een artikel over een 'mysterieuze' stem. Hierdoor is het boek mééer dan alleen gedichten, het is een palet aan woorden..

 

Het boek is uitgeven door uitgeverij Boekscout, en kost € 13,95 excl. verzendkosten.

 

http://www.boekscout.nl/?pagina=Etalage&actie=bekijken&id=2620&subid=Woordenschat

In 2010 verscheen mijn eerste boek getiteld "In de schaduw".

"In de schaduw" is een verzameling van korte verhalen. Ze hebben in elk geval met elkaar gemeen dat ze allemaal verzonnen zijn, allen fictieve verhalen. De verhalen staan in de schaduw van het leven. Soms is de grens tussen wat werkelijk is, en wat verzonnen is duidelijk, soms is er juist een waas van geheimzinnigheid over wat nu wel waar is, en wat niet.

Er klinkt zoiets door als "bezint eer ge begint" of "boontje komt om zijn loontje". Een aantal verhalen gaan over de kwade daden van personen, die ten koste van anderen hun eigen wens willen bereiken. Ze moeten echter zelf de gevolgen ervaren voor hun eigen daden. Ze komen dan te staan in de schaduw van hun eigen snode plannen..

Het boek is uitgeven bij free musketeers, en kost € 16,95 excl. verzendkosten.

 

http://www.freemusketeers.nl/index.php/pagina/boeken/zoeken.html?zoeken=gerrit+elsendoorn&zoekbutton=Zoeken

 

Ook verkrijgbaar bij bol.com:

 

http://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/gerrit+elsendoorn/Ntk/nl_books_all/Nty/1/N/8299+8293/Ne/8299+8293/search/true/searchType/qck/index.html?_requestid=222164

Nieuwe reacties

01.11 | 18:50

Mooi verhaal.

09.08 | 16:13

Een mooi verhaal. Ik vermoede al dat hij naar de Noordkaap ging. En ook gelukkig
dat de mist oploste

07.06 | 16:06

Het is een mooi verhaal, je waant je in Noorwegen

24.11 | 23:33

Ben al een tijdje op zoek naar het boek Heelal van Anwb.
Waar An ik dit boek nog vinden?